Beleggingsmaatschappij

 

Architectonische diversiteit

Laat u niet op het verkeerde been zetten door het woord ‘fabrieksmatig’ zowel voor het binnenwerk als de gevel geldt dat de mogelijkheden eindeloos zijn.

 

Duurzaam

iQwoningen worden gerealiseerd in drie varianten; energiezuinig, energieneutraal en energieleverend. Verder is er minder verpakkingsafval en is er minder verkeer naar de bouwplaats nodig. Dat maakt het concept zowel betaalbaar als duurzaam.

 

Kwaliteit

iQwoningen worden gerealiseerd onder optimale en constante omstandigheden. Het sluit aan bij zowel de woon- als de kwaliteitswensen van morgen. Dat maakt iQwoning de innovatieve oplossing die flexibel past in uw vastgoedportefeuille.


 

Snelheid

De woningen worden geproduceerd in de fabriek onder optimale omstandigheden. De bouwtijd per rijtje woningen is slechts 6 weken, van fundering tot en met oplevering. Dankzij deze snelle aanpak blijven de stichtingskosten laag.


 

Recente projecten

Gerealiseerd in opdracht van wooncorporaties, investeerders en gemeentes.

 

De iQwoning® is te realiseren in vele varianten. Wilt u hier meer over weten of heeft u specifieke wensen? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer.

 BROCHURE   PRIJZEN