Wooncorporatie

“Wij namen de Huurders Belangenvereniging en Bewonerscommissie gewoon mee naar de fabriek.”

Woonwijze verving de duplexwoningen aan de Esschestraat in Vught voor  11 energiezuinige Nul op de Meter-woningen. Dit heeft natuurlijk directe gevolgen voor de huurders en omwonenden. In overleg met iQwoning® nodigden Woonwijze de Huurders Belangenvereniging en Bewonerscommissie uit voor een bezoek aan de fabriek. Zo ontdekten zij zelf de hoogwaardige kwaliteit van de nieuwe woningen en hoe omgevingsvriendelijk de modulaire formule van iQwoning® is.

 

ERVAAR HET ZELF

 

Snelheid

De woningen worden geproduceerd in de fabriek onder optimale omstandigheden. De bouwtijd per rijtje woningen is slechts 6 weken, van fundering tot en met oplevering. Dankzij deze snelle aanpak blijven de stichtingskosten laag.

 

Totaaloplossing

SNELHEIDiQwoning® maakt dé flexibele maatwerkoplossing voor de huidige woningmarkt: breed inzetbaar en geschikt voor vele toepassingen, zoals studenten- of arbeidsmigrantenwoningen, maar ook ter aanvulling op de huurwoningenvoorraad. Wij hebben alle ervaring, kennis en kunde onder een dak. Projecten worden turn-key opgeleverd.

 

Omgevingsvriendelijk

Niet alleen door de snelheid wordt de overlast voor omwonenden tot een minimum beperkt. Maar ook omdat wij boren in plaats van heien en assembleren in plaats van bouwen. Dat maakt iQwoning de perfecte oplossing voor binnenstedelijke projecten.

 

Duurzaam

iQwoningen worden gerealiseerd in drie varianten; energiezuinig, energieneutraal en energieleverend. Verder is er minder verpakkingsafval en is er minder verkeer naar de bouwplaats nodig. Dat maakt het concept zowel betaalbaar als duurzaam.

 

De iQwoning® is te realiseren in vele varianten. Wilt u hier meer over  weten of heeft u specifieke wensen? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer.

 BROCHURE   PRIJZEN